Det var tydligt at se at der ikke var spillet kamp i en længe periode da U19-spillerne mødte Esbjerg i en træningskamp. Kampens start bare præ af en del tekniske fejl, men til tider også hurtigt og velspillet angribspil, mens begge hold havde svært ved at lukke ned på forsvarsdelen. Cheftræner Danni Bach Müller var dog godt tilfreds efter kampen.
“Jeg syntes det var en fin træningskamp hvor vi får mulighed for at føle hinanden and og hente sæsons første sejr!
Vi spillede 3×25 min. Så der var plads til en masse rotation både på spillere, men også positioner.”

Anden halvleg spiller holdet flotte minutter, hvor Ikast reelt vinder kampen! Der dækkes godt op og i angrebsfasen løber Esbjerg ned.

Tredje Halvleg bliver rodet affære, da begge hold prøve en masse ting af og det ender med en uskøn halvleg med mange fejl både defensivt og offensivt.
“Alt i alt en god træningskamp for holdet, vi skal hjem i arbejdes lokalet og arbejde videre med de ting som jeg syntes vi lykkes med og endnu hårdere på de ting som skal forbedres frem mod sæsonstart,” lyder det fra cheftræneren.