NETVÆRK OG EVENTS

Hos Ikast Håndbold giver vi dig mulighed for at komme bag kulissen, høre historierne og få en god oplevelse.

Mulighederne er mange, hvad enten din virksomhed ønsker at afholde et professionelt arrangement for jeres ansatte, eller om det skal være den næste tur med kollegaerne. Hos Ikast Håndbold, der er en af Danmarks mest vindende klubber, har vi rammerne og erfaringen med at skabe den rigtige dag med alle typer af events. Med udgangspunkt I jeres behov, er vi med til at sammensætte den helt rigtige oplevelse og gerne med et strejf af stjernestøv fra
Ikast Håndbold. Nysgerrig? Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Firmaevent

 

Ikast Håndbold tilbyder firmaevents til både store og små selskaber hvad enten det er møder, foredrag, firmafester eller kurser.

Der er også mulighed for at kombinere jeres event med en hjemmekamp i IBF Arena – mulighederne er mange, og vi er altid klar til at byde jer indenfor. 

I den hyggelige BoConcept lounge er der plads til op til 30 personer, som eksempelvis tilbydes spisning i form af 2-3 retters menu samt gratis drikkevarer (vin, øl & sodavand). 

I samme forbindelse er der desuden mulighed for et sportsligt indlæg fra en nøgleperson med tilknytning til Ikast Håndbold. Tillige tilbydes der siddeplads til selve kampen.

Har dette vakt interesse, så kontakt Ikast Håndbold og vi vil planlægge et individuelt tilbud til jeres firma eller kundekreds.

MØDEAKTIVITETER

Mangler I et mødelokale med alt teknisk udstyr?

FOREDRAG

Hold dit foredrag i et spændende miljø.

FIRMAFESTER

Tag dine kollegaer med til håndbold, og få en hyggelig aften.

KURSER/KONFERENCER

Optimale forhold, når dit næste kursus skal afholdes.

Klubber og foreninger

Ikast Håndbold tilbyder et fantastisk arrangement med spisning og håndbold i verdensklasse.

Er det på tide at samle alle kollegaerne på jobbet eller alle medlemmerne i klubben til et fælles arrangement? Nu har du chancen for at arrangere en dag, hvor du og dine kollegaer/medlemmer kan komme ud i IBF Arena og opleve en fantastisk håndboldkamp med spisning før kampstart.

Vi arrangerer spisning før kampstart med f.eks. biksemad inkl. øl/vand. Her kan i alle sammen møde op ca. 1,5 time før kampstart og starte dagen med et hyggeligt selskab med mange andre mennesker. Udover spisning vil, der være mulighed for et oplæg til dagens kamp, hvor assistenttræneren kommer forbi, og holder en lille optakt til dagens kamp.

Har dette vakt interesse, så kontakt Ikast Håndbold og vi vil planlægge et individuelt tilbud til jer.