BLIV EN DEL AF HOLDET

EKSPONERINGSMULIGHEDER

Hos Ikast Håndbold tilbyder vi en række af eksponeringsmuligheder, der giver vores sponsorer synlighed og værdi. Som en del af vores klub giver vi dig mulighed for at nå ud til en passioneret målgruppe og deltage i vores fælleskab på unikke måder.

Hos Ikast Håndbold tilbyder vi både eksponering i form af LED-banner, lokal-banner, skilte, trøjeeksponering og igennem vores sociale medier, der giver mulighed for at ramme målgruppen via forskellige kampagner.

HOSPITALITY

Vi tror på at tilbyde vores sponsorer enestående oplevelser, der går ud over det forventede. Hvis I ønsker at pleje jeres forretningsforbindelser, så giver Ikast Håndbold muligheden for at skabe minder med dine kunder, partnere eller medarbejdere.

 

NETVÆRK

Skab netværksforbindelser gennem dit partnerskab med Ikast Håndbold. Vi forstår vigtigheden af at skabe meningsfulde forbindelser og styrke relationer mellem vores sponsorer og partnere.

Vi har forskellige arrangementer, som giver dig rig mulighed for at interagere og møde andre sponsorer og forretningsledere. 

Ønsker I at høre mere om mulighederne, så kontakt os via nedenstående formular

Send mail

Udfyld konktakformularen nedenfor

Kontakt os!

Måske synes du, håndbold er det fedeste i verden eller måske synes du faktisk det er ret kedeligt – uanset hvad, så har vi rig mulighed for at hjælpe dig med at eksponere din virksomhed – og mulighederne er mange!

Så om du er til håndbold på lægterne, netværksarrangementer, gerne vil se dit logo på halgulvet eller noget helt andet, så finder vi det produkt, der passer perfekt til din virksomhed. Med en tilpasset løsning til dig, sikrer vi, det allerbedste samarbejde – for ligesom vi vil vinde på banen, vil vi også vinde udenfor.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her