Trine Mortensen var et ubeskrevet blad i den danske kvindeliga, da Ikast Håndbold tidligere på året kunne fortælle, at man hentede venstrefløjen fra IK Sävehof. Trine Mortensen selv skulle dog ikke bruge lang tid på at stemple ind i den danske liga med en så flot indsats, at det også blev til en landsholdsdebut til den 28-årige fløjspiller.

På gangene i IBF Arena er det bestemt også blevet bemærket, at Trine Mortensen har brugt meget kort tid på at opstille sig på en ny liga og har præsteret utrolig flot i de første tre måneder af denne sæson. Derfor er det med stor tilfredshed hos direktør Daniel Grønhøj, at kontrakten nu er forlænget med et år til 2024.
”Da vi hentede Trine, følte jeg, vi havde scoutet hende godt, men jeg må alligevel sige, at hun måske har leveret bedre end jeg havde turet håbe på. Det har sågar kastet en landsholdsudtagelse af sig, fuldt fortjent i øvrigt. Så derfor har trine også fået en ny aftale, som glæder til 2024.”

For Trine Mortensen var beslutningen om at lægge et år mere på sin kontrakt heller ikke svær. I sin korte tid i klubben har hun fået et rigtig godt indtryk og har fra første sekund følt sig velkommen, fortæller hun selv.
”Det var ikke så svært at skulle forlænge her. Ikast Håndbold er en sindssyg professionel klub og meget ambitiøs. Klubben og alle omkring har taget rigtig godt imod og jeg har følt mig velkommen fra start. Og så håber jeg da helt sikkert, at jeg kommer til at spille Champions League med Ikast.”

Trine Mortensen danner til dagligt makkerpar med Emma Friis på fløjen og Daniel Grønhøj er også glad for at kunne holde på den stærke duo, der supplerer hinanden godt. Derudover sender han ros afsted til venstrefløjen for altid at ville udvikle sig.
”Trine er kommet sent ind i tophåndbold, hvilket også gør, at hun måske udvikler sig i en senere alder end normalt. Hun er også faldet godt til udenfor banen, og jeg er sindssyg glad for, at vi kan fortsætte med den duo vi har i år i den kommende sæson også med Emma og Trine. Jeg føler, at vi er godt rustet til fremtiden på den position.”