Det var top mod bund der mødtes i dag i årets sidste ligaopgør på udebane i Skanderborg. Her blev det til to vidt forskellige halvlege, men en god lang opvarmning, der varede helt frem til starten af anden halvleg var hvad, der skulle til for at hive de to point med hjem.

For det var ikke nemt at se, at det var ligaens top, der stødte sammen med ligaens bund i de første 30 minutter af opgøret. Her var kampen præget godt og grundigt af tekniske fejl og mange lange minutter uden mål til hverken de grønne eller de, i dagens anledning, røde og hvide.

Det blev dog gevaldigt minimeret i anden halvleg, hvor tempoet fik et nøk opad af Ikast Håndbold og især Stine Skogrand. Det pressede Skanderborg spillerne og gav godt plads til scoringer, blandt andet fra Trine Mortensen og Julie Scaglione, der begge havde varmet armen godt op hjemmefra.

Som føringen voksede blev der også plads til mere spilletid til Julie Gantzel og ikke mindst Stephanie Andersen, som for nylig har skrevet sig på holdkortet igen i Ikast Håndbold. Efter en fin indsats i anden halvleg kunne Ikast Håndbold efter slutfløjt synge ”hvem var det, der vandt i dag” med en sejr på 35-24, to point til kontoen og en kort overvintring på 1. pladsen i ligaen.

Der venter dog endnu et spændende opgør for Ikast-spillerne inden vi kan skrive 2023. Odense Håndbold gæster IBF Arena d. 30 december kl. 20.30 – her venter kvartfinalen i Santander Cuppen og det betyder en deltagelse i Santander Final4, hvis vi kan hive en sejr hjem.

Det gør vi allerbedst med jer på lægterne, så få hentet din billet til kampen lige her.