Debut på landsholdet, en del af udviklingslandsholdet, en sølvmedalje fra U18-VM i Nordmakedonien i år og et kæmpe talent i dansk håndbold. Alt sammen ord der kan sættes på Julie Scaglione, selvom hun først er i gang med sit første år som U19-spiller og netop er fyldt 18 år. I stedet er hun en etableret ligaspiller i Ikast håndbold og her bliver hun lidt endnu. Julie Scaglione har forlænget med Ikast Håndbold til 2025, hvor den unge venstre back vil være sponsoreret af DK Company.

Det er bestemt noget, der giver smil på læben hos direktør Daniel Grønhøj. Han er godt tilfreds med forlængelsen af et af de største talenter i dansk håndbold og glæder sig over, at klubben igen har formået at udvikle en spiller, der kan klare sig på den helt store scene.
”Det er svært ikke at være tilfreds med forlængelsen af Julie i minimum de kommende tre sæsoner. Der er ingen tvivl om Julies store talent, og jeg er stolt over, at hun har valgt at forlænge hendes aftale her hos os. Julie har været en del af klubben de sidste par år, og det er en fornøjelse at se endnu et talent gå fra vores ungdomshold til førsteholdet.”

Julie Scaglione, der har brugt meget af sommeren i til slutrunde i Nordmakedonien, ser også selv frem til de kommende år i Ikast Håndbold. En klub, hvor hun føler sig godt tilpas og ser et stort udviklingspotentiale for sig selv på banen.
”Jeg er rigtig glad for min forlængelse. I Ikast håndbold oplever jeg et sammenhold, en kultur og en opbakning, der er helt unik. For mig er Ikast det helt rigtige sted at spille håndbold, udvikle mit spil, kompetencer og som menneske. Jeg føler mig tryg og i gode hænder i Ikast. Der bliver taget hånd om det menneske, man er, der er en fantastisk imødekommenhed og vi har et hold som står stærkt sammen i fællesskabet. Jeg glæder mig til fremtiden med pigerne på holdet, trænerne og de gode mennesker, der er i og omkring klubben.”

Forlængelsen følger også strategien om at hente medaljer til klubben, fortæller Daniel Grønhøj. Han tilføjer, at man i klubben er opmærksom på, at selvom Scaglione er en vigtig brik for klubben, er hun stadig en ung spiller.
”Denne forlængelse er også et tegn på, at vi rykker os i den rigtige retning, hvor vi sammen med Julie kan indfri hendes ambitioner i samarbejde med vores stærke trænerteam, fysiske stab og vores mentale setup. Vi kommer forsat til at passe meget på Julie, der stadig kun er første års U19, men er for første gang i år fuldt med på ligaholdet, hvor hun allerede har spillet sig en vigtig rolle på ligaholdet.”

På billedet ses Julie Scaglione med direktør Daniel Grønhøj og stifter og direktør af DK Company Jens Poulsen, der personlig sponsor for Scaglione. Derudover er Jens Poulsen og DK Company også hovedsponsor i Ikast Håndbold.