Ikast Håndbold kunne i torsdags på dette års generalforsamling præsentere et overskud på 427.000 kr. i regnskabsåret 2021/2022. Overskuddet kan tilskrives gode resultater på banen, mange tilskuere på lægterne og ikke mindst en stor og stadig voksende sponsorkreds, som bakker op om tophåndbold i Ikast og Midtjylland. Med dette års resultat kan Ikast Håndbold for andet år i træk præsentere overskud, hvor resultatet i 2020/21 endte på et overskud på 25.000 kr. Generalforsamlingen besluttede at disponere overskuddet til konsolidering og herefter er klubbens egenkapital på 3,9 mil kr.

Derfor var der også god stemning til dette års generalforsamling, hvor ledelsen i Ikast Håndbold kunne præsentere det flotte overskud for seneste sæson. Her blev det sportsligt også til tre bronzemedaljer. Det hårde arbejde både på og udenfor banen fortsætter, lyder det fra bestyrelsesformand Lars Gantzel.
”Vi har fået endnu flere tilskuere og endnu bedre stemning i IBF Arena, og det er noget, vi i ledelsen, arbejder meget intenst med. Derudover har vi også udvidet organisationen for at kunne sikre det bedste produkt til vores samarbejdspartnere, som altid står klar med opbakning til vores klub. For tophåndbold her i det midtjyske er kun muligt med den store opbakning, som vi har fra vores samarbejdspartnere samt det hårde arbejde, som organisationen udfører.”

I denne sæson kæmper spillerne også for de gode resultater på banen, hvilket lige nu resulterer i en 1. plads i kvindeligaen. Opbakningen fra samarbejdspartnerne er også stor og stadig voksende, ligesom lægterne også er godt fyldte. Det glæder direktør Daniel Grønhøj, der for andet år kan præsentere et overskud i klubben.
”Jeg er glad og stolt over, at vi for andet år i træk kommer ud med et overskud. Det sker samtidig med, at vi også har investeret i organisationen og det sportslige setup i klubben. Vi har arbejdet hårdt for at nå dette resultatet og det vil vi også gøre i fremtiden for at sikre tophåndbold i Ikast. Derfor skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til alle samarbejdspartnere, bestyrelsen, frivillige og organisationen, som alle kæmper hårdt for gode resultater både på og udenfor banen.”