Der var lagt op til et særdeles spændende opgør lørdag, hvor Nykøbing Falster Håndbold gæstede den jyske hede. Med sig havde de særdeles målfarlige skytter og store profiler, som fik cheftræner Kasper Christensen til at nævne dramatik i optakten.

Og dramatik fik vi også, bare ikke til sidste sekund, for det var en sikker sejr Ikast-spillerne hev hjem efter 60 minutters spil. Der var tidspunkter, hvor Nykøbing var meget tættere på, og i store dele af første halvleg, fulgtes de to hold også ad. En timeout hen imod slutningen af de første 30 minutter fra Kasper Christensen satte dog skub i tingene og Ikast kunne gå til pause med en føring på 18-13.

2. halvleg startede ud med gode aktioner til Nykøbing Falster, som de fik omsat til mål og bragte sig selv tilbage i kampen igen. Falstringerne fik reduceret til 16-18 og 17-19 før Jessica Ryde mente, at det var nok. Herefter lukkede hun af i målet og holdt Nykøbing fra at score i mere end 10 minutter, blandt andet med to strafferedninger.

Samtidig fortsatte Ikast-skytterne med at hamre boldene i mål i den anden ende, og langsomt voksede føringen, der til slutfløjt hed 29-24. Blandt andet havde Julie Scaglione godt gang i skudarmen og endte som topscorer for Ikast med seks mål.

Nu venter en uges landsholdspause, før vi igen tager hul på Kvindeligaen med et udebaneopgør mod Horsens Elite Håndbold onsdag d. 5. oktober kl. 18.30