Efter to gode hjemmebane sejre går turen nu østpå, hvor Aarhus United venter i morgen. Her er der både gensyn med en gammel kending i målet, Sabine Englert, men også et møde med et hold, som på gode dage kan snuppe point fra selv de bedste, fortæller Simone Petersen, der dog satser på en sejr.
”Vi skal vinde, vi skal vise, at vi er et tophold i den danske liga, men vi ved også godt at Aarhus lever højt på at være et underdog-hold, der rigtig gerne vil presse topholdene. Det er de rigtig gode til, men vi skal gå ind og vise, at vi er det bedre hold.”

Det er også et Ikast-hold, der efter en kikset sæsonpremiere i Randers, har tanket godt med selvtillid i de to seneste opgør: sikre sejre over henholdsvis Silkeborg-Voel og Sønderjyske, Ingvild Bakkerud tilbage på banen, en god målduo og masser af skytter, der har sendt mål i kassen. Også defensivt er holdet ved at falde godt på plads, lyder det fra Simone Petersen.
”Vi har fået etableret nogle gode forsvarskonstellationer og det skal vi helt sikkert tage med videre. Ligesom det er helt fantastisk, at der er blevet etableret så god support omkring vores kampe, og det er bare megafedt, at vi også har en hel flok med på udebane.”

For spillerne kommer ikke til at være alene til opgøret i morgen, omkring 50 medrejsende fans kommer til at fortsætte opbakningen fra de to hjemmebaneopgør, hvor de virkelig har leveret en uvurderlig støtte til spillerne.
Hvordan det hele ender i morgen, kan du som altid følge på vores instagram-profil eller på TV2 sport med optakt fra kl. 18.00