I optakten var cheftræner Kasper Christensen klar i spyttet. Sæsonpremieren ville blive en svær kamp uanset om modstanderen hed Odense eller Randers. Tilfældet var Randers og det blev en svær kamp, så svær at Ikast Håndbold måtte vende retur til heden uden at sætte point på kontoen, selvom vi på papiret var storfavoritter.

Selvom målscoreren ikke er banket helt i loftet, men endte på 27-26, så var det en meget hektisk kamp. Det var ikke panik i hverken angreb eller forsvar, men der var tempo på. Måske også et for højt tempo, hvis du spørger Kasper Christensen.
”Vi ryger lidt i nogle af de fæller vi har været i i løbet af opstarten, hvor vi laver for mange uprovokerede fejl. Kampen ligger og bølger frem og tilbage og der er momenter, hovedsageligt i 2. halvleg, hvor vi fører med en eller to mål. Her synes jeg, vi laver nogle uprovokerede fejl og speeder kampen op i et tempo, som for os ikke var godt nok i dag.”

Det blev en usammenhængende defensiv, manglende redninger i målet og angreb uden succes der gjorde, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 16-14. Lidt mere fokuseret blev det i starten af de sidste 30 minutter, hvor Ikast kunne bringe sig foran 18-16 efter flere gode minutter. Randers lod sig dog ikke slå sådan ud og fik kæmpet sig tilbage i kampen og kunne i sidste ende tage sejren, ganske simpelt som det bedste hold på dagen.

Der er dog ikke meget, der skal rettes ind for at hente de to første point på hjemmebane mandag mod lokalrivalerne fra Silkeborg-Voel KFUM
”Vi vidste godt, at det ville blive sådan en kamp her. Når vi kommer hjem og ser den igen, så kunne der også være mange marginaler, og der skyder jeg ikke på andre, men for os selv. Der var ikke ret mange ting, vi skulle have flyttet for at vi havde stået med to point. Randers var bedst i den sidste del af kampen og vi må bare acceptere, at Randers var bedst, da kampen skulle afgøres.”

Nu skal vi i stedet være bedst på mandag, når Silkeborg-Voel KFUM som de første gæster IBF Arena kl. 18.30. Her skal hallen være gul, så vi kan vise dem, at grøn ikke hører til på heden.
Så få hentet din billet her og kom på lægterne og støt pigerne.