Til den kommende sæson vil der på U17-årgangen være nye trænernavne at finde på holdkortet. Valget er faldet på 37-årige Jacob Trangeled Knudsen og 40-årige Mads Brandt.

Jakob Trangeled Knudsen overtager jobbet som cheftræner for U17-årgangen i Ikast Håndbold. Hvis navnet lyder bekendt, så er det fordi, Jacob ikke er helt ny i Ikast. I år varetager han rollen som cheftræner for Ikast FS U17, mens han også underviser og er træner for pigehåndboldlinjen på ISI Idrætsefterskole.
”Jeg glæder mig til at flytte miljøet til det næste skridt med udgangspunkt i de mange muligheder, vi har lokalt med idrætsefterskolen, college og højskolen tæt på. Jeg ser også frem til at genoptage samarbejdet med Mads, vi kender hinanden fra før og er klar til sammen at arbejde for at flytte miljøet til næste hylde,” fortæller Jacob Trangeled Knudsen.

Med sig som assistent er det lykkes klubben at lukke en aftale med Mads Brandt som, sideløbende med opgaven som assistenttræner for Søren Hansen på ligaholdet, har sagt ja til at blive en del af trænerkabalen omkring U17-holdet og ungdom generelt. Mads vil i sin dagligdag kun være tilknyttet miljøet og dermed blive et bindeled fra U17-holdet til ligakvinderne.
”Jeg ser frem til at være en del af Ikast Håndbold både på ligaholdet og ned igennem hele ungdomshåndbolden, hvor mit fokus bliver en rød tråd igennem hele ungdommen. For mig er det vigtigt at kunne være en del af Ikast Håndbold som helhed, så vi kan sikre at vores ungdomsafdeling er i vatter og vi kan bidrage med en god sammenhæng helt op til ligaholdet,” lyder det fra Mads Brandt.

Talentansvarlig Mark Aaberg Iversen mener, at trænerkonstellationen på Ikast Håndbold U17 er en af de mest spændende og erfarende konstellationer i landet i jagten på igen at være helt i front på ungdomshåndbolden.
”Det har været vigtigt for os at lande lige netop denne konstellation, da vi ønsker at tage det næste skridt mod toppen af dansk ungdomshåndbold igen. Før Covid-19 var miljøet en fast deltager i kampen om at kvalificere sig til DM. Vi ønsker igen at være en fast del af toppen og her mener vi, at Jacob og Mads er de rette til at løfte opgaven sammen med resten af trænergruppen omkring U17.”

Blå bog Jakob Trangeled Knudsen
37 år, bosat i Horsens
Trænerhistorik
– Odder 1. div herrer
– Aalborg U18 liga/assistent Aalborg ligaherre
– KIF Kolding U16/U18 liga, 2. div herrer

Blå bog Mads Brandt
40 år, bosat i Silkeborg
Trænerhistorik:
– Bjerringbro-Silkeborg, ungdomstræner
– Viborg fH, ligatræner
– Ringkøbing Håndbold, ligatræner
– Randers HK, ligatræner