Fra den 1. august indtrådte to nye praktikanter i Ikast Håndbold, som hver interesserer sig for eventplanlægning og markedsføring. Sebastian er uddannet markedsføringsøkonom og studerer nu på Sport Management som en top-up, mens Drenusha studerer til serviceøkonom med speciale i sport og event.

Sebastian er en passioneret sportsentusiast, der bringer sin viden om sportsverdenens tendenser og markedsføring ind hos administrationen. Med et skarpt øje og en dyb forståelse for sportsverdenens forretnings aspekter, forventes han at tilføre nye perspektiver til driften af klubben. Derudover har Sebastian også et skarpt øje for grafisk design og vil hertil optimere Ikast Håndbolds sociale medier og hjemmeside, således klubben vil fremstå mere professionel.  

Jeg har set meget frem til at starte i praktik her i Ikast Håndbold. Det bliver stort at komme med ind bag facaden i en større sportsklub, som ovenikøbet skal ud og spille Champions League. Det er meget unikt for mig. Jeg glæder mig til det stramme kampprogram der venter, og kan allerede nu, se en masse potentiale til at optimere og forbedre klubbens markedsføring og professionelle udtryk. Jeg glæder mig især også til at møde klubbens sponsorer og udvide mit eget personlige netværk.”

Drenusha er en engageret ung kvinde, der stræber efter at give fremragende gæsteoplevelser. Hendes fokus på kundeservice og gæstetilfredshed vil uden tvivl kunne udnyttes og komme til fordel hos Ikast Håndbold. Hun får muligheden for at afprøve sine evner og dermed tilføje værdi hos klubben. 

“Jeg har glædet mig ekstremt meget til praktikforløbet her i Ikast Håndbold. Det er første gang, at jeg skal arbejde for en sportsklub, hvilket jeg ser helt vildt meget frem til. Det bliver godt at møde menneskerne, og få ens erfaring indenfor branchen udvidet”.

Sebastian og Drenusha er klar til at skabe den gode energi på kontoret og vil med deres forskellige baggrunde helt sikkert kunne præge Ikast Håndbold i en positiv udvikling uden for banen. 

Praktikanterne forventes at arbejde både selvkørende og som et team under forløbet, hvor de får muligheden for at benytte deres teoretiske viden i praksis, og ydermere udvide deres kompetencer og erfaring. 

Byd dem hjerteligt velkommen, hvis du støder ind i dem.