Midt i juli mødte spillerne ind til dette års opstart og i dag satte vi sidste punktum. I morgen spiller Ikast Håndbold den første gældende kamp i sæsonen, når vi møder 1. divisionsholdet fra TMS Ringsted på udebane.

Holdet, spillerne og ikke mindst trænerne er bestemt klar, melder cheftræner Kasper Christensen, hvor specielt den seneste uges træning på halgulvet i IBF Arena har været rigtig god.
”Sådan en opstart har det nok med at være lidt hårdere for spillerne end for trænerteamet, for vi synes jo altid, der er detaljer, vi kan finpudse. Men ugen vi er ved at afslutte har gjort os godt efter træningslejren i Frankrig og med Scaglione, Skogrand og Bakkerud med sammen med holdet igen, Bakkerud dog stadig i et begrænset omfang. Så der har været et stort kvalitetsløft i den her træningsuge og det har gjort os godt.”

I morgen skal videre avancement i pokalturneringen, Santander Cup, sikres, og mens det for mange er oplagt at lure på modstanderens spil, så har forberedelsen for Ikast Håndbold været en anden, fortæller Kasper Christensen.
”Pokalturneringen er jo en, vi rigtig gerne vil langt i, men lige nu, er vi et sted i opstarten, hvor vi har utrolig stor fokus på os selv, vores kompetencer og at få vores eget spil til at fungere. Derfor har vi haft virkelig stor fokus på os selv og meget lidt fokus på TMS Ringsted. Vi er selvfølgelig bekendt med nogel af de kvaliteter de havde sidste år og har kigget på deres syv mod seks spil, så vi er ikke uforberedte, men har et stort fokus på vores eget spil.”

Pokalturneringen er kendt for at levere overraskelser, når man mindst forventer det, men det er slet ikke noget, som cheftræneren regner med i morgen.
”Der er ingen tvivl om, at det er en stor kamp for TMS, men pokalturneringen er også en stor ting for os. Så vores opgave er at komme over og tage kampen seriøs, lige så seriøs som alle mulige andre kampe. Derfra er vi selvfølgelig bevidste om, at rammer vi et tilnærmelsesvis godt niveau, så vinder vi kampen, vi vinder måske også sikker. Men pokalkampe kan også have deres eget liv uden det skal være for klichefyldt, så det er også vores opgave at tage kampen seriøst”

1/8-finalen spilles på udebane hos TMS Ringsted og fløjtes i gang kl. 14.00 – og det er en kamp, du kan følge live på instagram eller streame live på Tophåndbold-appen . Vælg Ikast Håndbold som hjerteklub og livestream kampen herfra – link til appen finder du lige her. https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da