Hun startede sommeren ud med VM-sølv i Nordmarkedonien, en plads på All Star-holdet og som slutrundens topscorer. Herefter tog hun hjem til Ikast Håndbold, fik meget lidt af optakten med, men skød alligevel sæsonen i gang på bedste vis, bogstavelig talt.

Derfor har I i samarbejde med Thisted Forsikring kåret Julie Scaglione som Månedens Spiller i september måned. Det var bestemt ikke en titel, som Julie Scaglione selv havde regnet med, og hun er også hurtig til at sende rosen videre til sine holdkammerater, som også har leveret på højt niveau i den første måned af kvindeligaen.
”Jeg synes, starten efter slutrunden var meget hård. Vi fik ikke rigtig en ordentlig opstart, men som tiden gik, fandt vi hurtigt hinanden på banen. Så har de andre spillere også gjort det nemt for mig og sat et godt spil op til mig, så det har været et rigtig godt samarbejde med holdet.”

Månedens spiller er kåret i samarbejde med Thisted Forsikring og sammen med følgerne faldt valget på den unge højre back. Og det betyder meget for Julie Scaglione, at det er følgerne, der har givet hende titlen som Månedens Spiller.
”Det er dejligt at vide, at folk synes, jeg har gjort det godt. Så det skal jeg bare blive ved med at gøre. Vi har fået en god sæsonstart og vi er rigtig gode til at rette til, når der er noget der skal fikses på banen. Vi før hinanden bedre og leverer på et højt niveau. Vi vil gøre alt for, at vi bliver hængende i toppen af ligaen resten af sæsonen.”