Ungdomsakademiet i Ikast har igennem årene udviklet mange store håndboldstjerner og håndboldstalenter på vej frem i karrieren. Flere af de spillere står på holdkortet på ligaholdet i Ikast Håndbold, mens vi nu også kan sende endnu et talent videre i karrieren. Målvogter Mathilde Rømer skifter med øjeblikkelig virkning til norske Molde.

Det er altid med en stor portion stolthed, når unge talenter sendes videre på håndboldrejsen, fortæller direktør Daniel Grønhøj, der også glæder sig over, at man i Ikast har fundet formularen der virker, i udviklingen af håndboldtalenter.
”Vi er meget stolte af at kunne sende Mathilde Rømer videre i sin karriere. Hun er endnu en fra vores egne ungdomsrækker og endnu en collegeelev, der sendes videre og det vidner om, at vi har skabt et miljø i Ikast, som ikke bare udvikler talenter, men også tiltrækker dem fra hele Danmark. Rømer er en spændende håndboldspiller og en god person både på og udenfor banen og vi glæder os til at følge hende udenfor Danmarks grænser.”

Den 19-årige målvogter glæder sig til skiftet, men kommer også til at savne Ikast Håndbold, der har skabt rammerne for masser af spændende håndbold og ikke mindst gode minder i ungdomsårene.
”Et udlandseventyr venter mig og jeg glæder mig meget til en ny spændende hverdag med nye udfordringer. Jeg har været meget glad og taknemmelig for min tid i Ikast, en tid jeg vil huske for gode mennesker. Jeg vil gerne sige tak til holdet og dem omkring for at have troet på mig og nu lader mig forfølge min drøm.”

Med skiftet til norske Molde modtager Ikast Håndbold en også en transfersum for det unge talent.