I den kommende sæson skal Lærke Nolsøe på holdkortet for Ikast Håndbold, hvor de to parter er blevet om en 1-årig kontrakt. Den 27-årige venstrefløj ser frem til at vende tilbage til det jyske og ikke mindst en klub med store ambitioner.
”jeg er utrolig glad for og meget stolt af, at der er opstået den her mulighed for i Ikast Håndbold. Ikast er en meget spændende klub med rigtig store ambitioner, hvilket tiltaler mig meget.”

Direktør Daniel Grønhøj glæder sig også til at se Lærke Nolsøe som en del af Ikast Håndbold til den kommende sæson og ser frem til at se den erfarne venstrefløj på banen for klubben på heden.
”Jeg glæder mig til at se Lærke i Ikast-trøjen, hun har været en stor profil i den danske liga og i perioder også på landsholdet igennem en del år efterhånden. Derfor glæder vi os til at få en rutineret spiller ind, som har nogle gode kompetencer i begge ender af banen.”

Hovedpersonen selv ser også frem til at støde til klubben i den kommende sæson, hvor hun ser frem til at møde nye holdkammerater og resten af Ikast Håndbold. Lærke Nolsøe tror på, at det er det rigtige skridt for hende i jagten på at fortsætte sin udvikling.
”Klubben har klaret sig godt både nationalt og internationalt i lang tid, og de råder over virkelig mange dygtige håndboldspillere. Det glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af. Jeg tror på, at det er det rigtige step for mig og jeg ser vildt meget frem til at møde truppen, staben og alle folkene i og omkring klubben.”