Kort før kampstart til dagens semifinale i Esbjerg blev både Nora Mørk og Henny Reistad meldt ude af opgøret med skader og det kunne blive dagen, hvor Ikast havde chancen efter fem nederlag.

Det blev det dog langt fra. I stedet blev det en ordentlig snitter til Ikast Håndbold på 35-24 i Blue Water Dokken i Esbjerg efter 15-11 ved pausen.

Selvom Esbjerg var uden flere store stjerner i dagens opgør, så var det alligevel hjemmeholdet, der tog teten i opgøret og efter 10 minutter havde de en god føring. Kristine Breistøl gjorde det flere gange svært for Ikast Håndbold, men når holdet bankede godt op i hende, så præsterede de andre på holdet.

I 2. halvleg blev ondt værre og på seks minutter var føringen udbygget til 21-13. Kasper Christensen tog timeout, men meget lidt hjalp det. Team Esbjerg fortsatte med at smadre derudaf og kunne ganske komfortabel køre en sejr hjem på 35-24.

Det betyder, at Ikast Håndbold er tvunget ud i en sejr i onsdagens kamp i håbet om at presse semifinaleserien ud i et tredje opgør.