Det begynder at lugte godt og grundigt af sæsonstart i Kvindeligaen. De første kampe starter i aften, og i morgen venter første kamp for Ikast Håndbold, der møder Randers HK på udebane kl. 18.30.

Det er et hold, man ikke bare lige skal kimse af, selvom målsætningen for Ikast Håndbold hedder toppen af ligaen, fortæller cheftræner Kasper Christensen. Det er et hold, der kan levere på et højt niveau og presse de allerbedste hold. Det viste de blandt andet efter en tæt og intens kamp mod Esbjerg i 1/8-finalen af Santander Cuppen.

Derfor er det også et Ikast Håndbold, der tager til Randers HK, bevidste om, at der ikke bare venter en håndboldkamp i morgen, men et opgør, som kræver fuld fokus. Specielt i defensiven lyder det fra cheftræneren, der også sender roser afsted til modstanderholdet.
”Der er ingen tvivl om, at vi har respekt for den fight og intensitet, som Randers går til kampene med. De er stærke i deres defensiv og mellem felterne og det skal vi modstå, hvis ikke vi kan overmatche. Til gengæld, så tror vi også på, at hvis vi kan komme ned og få sat vores forsvar foran vores dygtige målmænd i forlængelse af et godt angrebsspil, så tror vi også på, at Randers kan få svært ved at lave mål og vi kan vinde den defensive kamp.”

Selvom Kasper Christensen melder holdet klar til i morgen, så er der alligevel et men. For opstarten har været turbulent med tre vigtige spillere først retur på banen sammen med resten af holdet i sidste uge. Til gengæld blev videre avancement sikret med en fornuftig sejr i weekenden, og det giver tro på, at de sidste detaljer nok skal komme med, fortæller han.
”Vi er ikke så langt, som vi kunne tænke os at være, men omvendt er vi også der, hvor vi bør vinde en kamp som i morgen og er fortrøstningsfulde om sæsonstarten. Med Ingvilds stille og rolige retur til banen, Scagliones slutrunde, Skogrands barsel og Ebler der har haft lidt skader, så har vi ikke så mange erfaringer under vesten som hold endnu. Det synes jeg godt vi kan se periodevis, men vi kan heller ikke sidde og være utilfredse med at vinde med 15 mål i pokalen, selvom der lige var 10 minutters bumt på vejen. Der var også 50 minutter, hvor vi var overlegne og gjorde det rigtig godt, og det før, at vi går fortrøstningsfulde ind til opgøret i morgen og til sæsonstarten.”

Selvom hele holdet melder klar til kampen i morgen og Ikast Håndbold på papiret ser stærkest ud, så skal man ikke regne med, at det bliver fin håndbold i morgen. Det er en premierekamp med alt hvad det indebærer, for begge hold vil gerne skyde bedst mulig gang i sæsonen og sikre de to point. Det kommer bestemt til at kunne ses på banen i morgen, fortæller Kasper Christensen.
”Det bliver ikke champagnehåndbold i morgen. Vi kommer op med indstillingen om, at vi skal fighte os til sejren, og når vi så har matchet Randers på de parametre, så tror vi også på, at vi har nogle individuelle og teammæssige kompetencer der gør, at vi kan lukke kampen. Men det har potentiale til at blive en grim håndboldkamp i morgen”

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i Arena Randers. Du kan som altid følge opgøret på Ikast Håndbolds instagram-profil eller som noget nyt streame opgøret på Tophåndbold-appen – hent den i appstore og hjerte efter Ikast Håndbold som din hjerteklub.