Første kamp i sæsonen bød også på første sejr i sæsonen, hvor Ikast Håndbold, med en sejr på 32-17 over 1. divisionsholdet fra TMS Ringsted, sikrer videre avancement i Santander Cuppen.

Kampen startede roligt ud og efter to minutter kunne Simone Petersen smide den første scoring i mål på sin gamle hjemmebane. Et stabilt forsvar holdt TMS fra muligheder og et forsøg på syv mod seks fra modstanderen, gav endnu to hurtige mål fra Lindquist og Skogrand. I angrebet fik spillerne udnyttet fløjene og spillet flød godt.

En timeout fra TMS Ringsted efter 17 minutters spil fik dog skubbet gang i deres angrebsspil igen. Ikast-forsvaret står ukoncentreret, hvilket også giver dårlige arbejdsbetingelser til Austmo i målet, og det resulterede i kampens 10 dårligste minutter fra Ikast og en reducering til pausen til 12-15.

En peptalk fra Kasper Christensen i pausen fik minimeret de fejl, der gav gode muligheder til TMS Ringsted. I stedet spillede Ikast koncentreret og disciplineret og hurtigt fik de bygger

En pause i spillet var hvad der skulle til. Allerede tidligt inde i 2. halvleg, spillede Ikast disciplineret og koncentreret og fik hurtigt bygget på føringen fra første halvleg igen. Der var også masser af spilletid defensivt til Ingvild Bakkerud, der var tilbage på banen. Og som cheftræner Kasper Christensen forudså i optakten, så blev sejren ganske komfortabel på 32-17.

Forude venter dermed kvartfinalen i pokalturneringen, Santander Cup, hvor vi endnu ikke ved, hvem der venter os i jagten på deltagelse til Final4 til foråret! Inden da tager vi hul på kvindeligaen på onsdag, hvor det gælder Randers HK på udebane kl. 18.30.

Vil du med på tur, så er der stadig pladser i bussen – se mere i tidligere nyheder og kontakt Jonas på jd@ikasthaandbold.dk, hvis du vil med på lægterne og bakke Ikast Håndbold op!