Ikast Håndbold på træningslejr – fokus på de tre modstanderhold

IBF Arena er i denne uge byttet ud med det franske i Celles-Sur-Belle. Her deltager Ikast Håndbold i en træningsturnering mod tre europæiske hold i løbet af ugen. Lige herunder gør vi dig klar til opgøret med et indblik i de tre hold; spanske Bera Bera, franske Celles-Sur-Belle og tyske Leverkusen.

Bera Bera
De spanske mestre fra Bera Bera møder vi som det første hold i morgen. Et kig i statistikken fortæller, at de har vundet deres liga otte gange, mens de i sidste sæson kun tabte en enkelt kamp og spillede uafgjort, hvor hjemmebanen er godt forsvaret og kun gemmer på sejre.
Tidligere har to danske spillere været på holdkortet, det er dog et par sæsoner siden. Anette Hoffmann tørnede ud for holdet i 97-98 og Janne Kolling i 97-99.

Leverkusen
Leverkusen, der endte som nummer ni ud af 14 hold i sidste sæson, har spillet i den bedste tyske liga i 47 år med 12 mesterskaber til følge. Det er også et par år siden pokalerne blev hevet hjem, men holdet vandt dog seks mesterskaber i træk fra 81/82 til 86/87. På holdkortet finder vi en tidligere Ikast FS-spiller, Kristine Andersen. Mens hun var på holdkortet i FS i 93-96, tørnede hun ud for Leverkusen i 96/97.

Celles-Sur-Belle
Der findes ikke meget info på det franske hold, der ligger halgulv til træningsturneringen. I sidste sæson sluttede de som nr. 13 ud af 14 og defineres som et bundhold i den franske liga. De er dog det eneste af de tre hold, som i øjeblikket har en dansker på holdet, Julie Pontoppidan, der skriftede fra Randers HK til denne sæso.

Alle tre kampe gemmer på spændende håndbold, hvor det dog er spanske Bera Bera, der på papiret bliver den sværeste modstander. Vi holder jer selvfølgelig opdateret på alle tre opgør med følgende spilletider:

Tirsdag d. 16/8 kl. 18.15: Ikast Håndbold vs. Bera Bera
Onsdg d. 17/8 kl. 18.15: Ikast Håndbold vs. Leverkusen
Fredag d. 19/8 kl. 19.45: Ikast Håndbold vs. Celles-Sur-Belle