Er samarbejdet godt, er der ingen grund til at stoppe det. Derfor har Danmarks største Ikast-basserede betonvarevirksomhed IBF forlænget sit sponsorat med Ikast Håndbold og fortsætter dermed som en del af hovedsponsorgruppen helt frem til 2026. Underskriften er sat, og det skaber glæde på begge sider af forhandlingsbordet.

Hos formand Lars Gantzel Pedersen i Ikast Håndbold er der stor tilfredshed at sporer efter endnu en forlængelse med den lokalforankret virksomhed. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at de har en stor andel i den håndboldhistorie, der allerede er skrevet og forsat er i gang i Ikast, fortæller bestyrelsesformanden.
”Det er en stor dag for Ikast Håndbold. Mogens og Preben Rosenkilde har igen forlænget deres hovedsponsorat, denne gang til 2026, mens de samtidig er hovedaktionærer i selskabet. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at IBF har en stor aktie i, at der spilles håndbold i IBF Arena på allerhøjeste niveau. Endnu en forlængelse er en stor tillidserklæring til Ikast Håndbold og vi vil gøre vores ypperste for at profilere IBF på den bedste måde.”

For det er IBF, der er arena-sponsor i Sportscenter Ikast, mens de også er at finde på ryggen af ligaholder og begge steder forsætter de nu til 2026, fordi man også gerne vil give noget tilbage til klubben og ikke mindst byen, fortæller ejer og direktør Mogens Rosenkilde, der ser frem til det fortsatte samarbejde.
”Vi er meget glade for forlængelsen og det er vigtigt for os at give noget tilbage til Ikast og området. Det gør os glade, når vi ser en masse folk i IBF Arena, hvor børn og unge mennesker får mulighed for at følge nogle af de bedste kvindelige atleter i Danmark. Samtidig er Ikast Håndbold med til at styrke både vores og byens brand via en kæmpe national eksponering.
I de otte-ni måneder håndboldsæsonen kører, er de mange TV-kampe med til at give os stor værdi, og vi kan gode lide at positioneret med et holdfællesskab, da via hårdt arbejder opnår kontinuerlige resultater. Vi håber naturligvis, at Ikast Hånbold formår at fastholde den nuværende førsteplads.”

IBF har som en signaturvirksomhed på egnen en rigtig stor betydning, og det er med til at give ikke bare en markant opbakning, men også en blåstempling af klubben. Efter mange, mange års samarbejde er den store betonvarefabrik og håndboldklubben også blevet et synonym med hinanden, og det er beviset på et godt samarbejde, udtaler direktør Daniel Grønhøj, Ikast Håndbold.
”Når jeg skal præsentere klubben for samarbejdspartnere, så kan det ikke undgås, at jeg i samme ombæring nævner IBF. De er både hovedsponsorer, hovedaktionærer og via deres opbakning medskyldig i, at Ikast Håndbold har udviklet sig i den rigtige retning de seneste mange år. De er også med indirekte, hvor de følger klubben og partnerkredsen tæt, ligesom jeg flere gange har sat gode partnere i forbindelse med virksomheden. Det at man altid støtter er afgørende for, at vi lykkes som klub. Udover at de er nogle fantastiske mennesker, så sender vi dem også en kæmpe tak for, at vi skal spille i IBF Arena i forhåbentlig mange år endnu.”