Vi har ventet længe og fik en forsmag i sidste uge med 1/8-finalen i Santander Cuppen. I morgen kan vi endelig byde ind til sæsonens første hjemmekamp i IBF Arena, når SønderjyskE Kvinder kommer forbi.

Selvom opstarten har været lang og hård for spillere såvel som håndboldhungrende fans, så har det været en af de rigtig gode af slagsen, hvis du spørger Kasper Christensen.
”Det ville have været svært at ønske os en bedste opstart på forhånd. Vi er kommet relativt skadesfrit igennem, og jeg synes også, at tingene klikker bedre og bedre. Men det er specielt til den første turneringskamp, fordi man ikke helt ved, hvor man står henne, når en anden nervøsitet og næve i kampene træder i spil nu.”

Og netop det, at det nu er betydningsfulde kampe, gør også, at selvom Ikast på papiret burde vinde i morgen, må man ikke tage noget for givet, lyder det fra cheftræneren.
”Vi skal virkelig være klar på den opgave i morgen. Sønderjyske er en forbedret udgave i forhold til sidste år. Jeg ser dem som et hold, der bør komme i slutspil på den ottende plads i år og derfor er det også en drilsk modstander for os. De har også en ganske fornuftig ligarutine med nogle af de spillere de har hentet ind. Line Uno som vi kender godt, Lagerbon som er kommet tilbage fra Frankrig og Nicoline Olsen som har spillet i mange forskellige ligaklubber for bare at nævne nogle.”

Mens ligaen for Ikast håndbolds vedkommende starter i morgen, så er der heller ikke længe til, at vi officielt skyder gang i Champions League-gruppespillet og det skubber gang i kampflowet på en helt anden måde end sidste år. Med det følger også ikke mindst et større pres og større forventninger.
”Nu kommer der et tæt kamprogram fra start af, og det tror jeg egentlig kan være en fordel for os. Jeg har oplevelsen af, at vi er et hold, der gør det godt, når vi kommer i kampflow. Nu kommer vi til at spille to kampe i ugen og det flow ved jeg, at spillerne også glæder sig til at komme ind i. Der venter et kæmpestort pres på os, ikke et mentalt pres, men spillemæssigt og fysisk. Vi kommer til at spille mange flere større kampe, end vi har gjort de sidste par år. Det bliver en kæmpe udfordring for os,” siger Kasper Christensen.

I første omgang gælder det SønderjyskE Kvinder i morgen kl. 15.00 i IBF Arena – billetter til opgøret finder du lige her.