I dag venter et opgør mod Viborg HK og selvom der ved første øjekast er 16 point mellem de to hold, så skal der nok vente et spændende opgør senere, når vi tørner sammen med vores lokalrivaler.

Som altid, når ordet lokalopgør bruges, så ved man, at det kan blive et spændende opgør – og det også til trods for en stor sejr i denne sæson på hjemmebane for Ikast Håndbold. Viborg kan nemlig på de gode dage spille op med de fleste hold på hjemmebane og med vinterferie og fri entre til dagens kamp, så må vi også forvente pres fra lægterne.

Dykker vi ned i netop derbykampene, så har Viborg overtallet på sejre i de seneste fem opgør med tre styk. Dog har Ikast Håndbold den seneste kamp i hånden med en sejr på 40-27 på hjemmebane i IBF Arena. Ikast-holdet kan også bryste sig af endnu at være ubesejret i 2024 også mod hold som Odense og senest franske Metz.

Hvem der løber med sejren i aften kan du se på TV2 Sport med kampstart kl. 20.00 – eller selvfølgelig på lægterne i BIOCERC Arena i Viborg, hvor der er fri entré.