Efter gruppespillet er afgjort ender vi på tredjepladsen i Champions League gruppe B. Det betyder, at der for Ikast Håndbold venter en 1/8-finale over to kampe mod de tyske mestre fra Bietigheim først ude og derefter på hjemmebane i IBF Arena.

Bietigheim er et hold, som Ikast Håndbold har stået overfor før. For to år siden tabte Ikast Håndbold til det tyske hold i European League i et tæt opgør. Begge hold spiller nu Champions League og Ikast Håndbold står stærkere end før, lyder det fra Kasper Christensen.
”vi har vist i år i Champions League og i den danske liga, at vi kan slå de bedste hold og spille op med de allerbedste på dagen. Vi har slået Metz to gange, vi har slået Vipers to gange. Vi har stået fint imod, når vi har haft modgang i forskellige opgør. f.eks. i hjemmekamp mod Rapid og Krim, hvor vi ikke rammer niveau, men alligevel får hevet kampen over til os til sidst. Så jeg synes, vi har vist både niveauet og robustheden til at være med, hvor det er rigtig, rigtig sjovt.”

Ikke desto mindre er det de tyske mestre, som vi møder. Og det betyder også, at der er et par rigtig gode håndboldspillere, som man skal have for øje i opgørene, lyder det fra Kasper Christensen.
”Bietigheim er et godt hold som har fin erfaring. De har rigtig mange gode topspillere, som også skal skifte til endnu større adresser næste år, blandt andet Kelly Dulfer. Der er også et par spillere, som følger Emma Fris ned til CSM Bucharest. Det er en kamp, som jeg ser meget fifty, fifty og jeg er personligt overrasket over, at de ender som nummer seks. Jeg havde set dem i den bedre ende i den gruppe, hvor der trods alt har været et par blødere hold.”

Med et wildcard til dette års Champions League-turnering var det første mål at klare sig så godt som muligt fra gruppen og forhåbentlig sikre et videre avancement fra gruppen. Dermed kan Kasper Christensen sætte det første flueben, mens det næste mål allerede er sat.
”Vi er kun to runder fra at stå nede i Budapest. Og der er vel ikke noget hold, der er gået videre fra grupperne nu, som ikke har det som mål, så det har vi selvfølgelig også, men der venter en meget hård opgave mod Bietigheim først.”

Udekampen placeres i weekenden i uge 11, mens hjemmebaneopgøret spilles i IBF Arena i slutningen af uge 12.