Man skal ikke have set meget håndbold i denne sæson for at vide, at Simone Petersen har gjort sit indtog, ikke bare hos Herning-Ikast Håndbold, men også i Bambusa Kvindeligaen.

Man skal ikke have set meget håndbold i denne sæson for at vide, at Simone Petersen har gjort sit indtog, ikke bare hos Herning-Ikast Håndbold, men også i Bambusa Kvindeligaen. Specielt i denne sæson har hun været en vigtig spiller for klubben og har været stærkt medvirkende til, at bronzemedaljerne kom til Ikast.

Derfor er det også med stor glæde, at klubben kan offentliggøre en 3-årig forlængelse med Simone Petersen. I Ikast Håndbold tror man forsat på, at Simone Petersen kan udvikle sig progressivt som håndboldspiller og er stolt af, at hun ser de samme muligheder, fortæller direktør Daniel Grønhøj.

”Jeg er glad og stolt over, at Simone Petersen har forlænget de kommende tre sæsoner. Hun har udviklet sig fra dag ét hun kom retur til Ikast, og den udvikling tror jeg på, vil fortsætte. Der er heller ingen tvivl om, at Simone Petersen bliver en vigtig brik i at nå vores ambitioner for de kommende år. Derudover er hun en fantastisk person i klubben, der går forrest i træningslokalet og man mærker hurtigt, at hun bare elsker at spille håndbold.”

Simone Petersen repræsenterer også Herning-Ikast Håndbold flot på landsholdet, hvor hun også er blevet en fast bestanddel siden hendes debut i marts 2021. Selv ser hun også frem til tre år mere i den nu gule trøje.

”Jeg er meget glad og stolt over at forlænge aftalen med klubben. Jeg er personligt inde i en rigtig god udvikling og tror på, at de rammer og det samarbejde jeg har med Kasper, kan flytte mig yderligere som håndboldspiller.”