Pokalguldet i 2019 står som et af de bedste minder for Vilde Johansen, mens hun håber på at slutte af med endnu en medalje om halsen. Vores norske stegspiller er i gang med sin sidste sæson i Ikast Håndbold, hvorefter turen går hjem til Norge.

Tiden på den jyske hede tager Vilde Johansen med sig videre, for det har været nogle oplevelsesrige sæsoner med masser af gode minder både på og uden for banen. Nu er tiden dog kommet til at vende hjem til Norge, fortæller hun.
”Selvom jeg trives rigtig godt her, så er der også bare noget i mig, som vil noget andet. Jeg vil gerne tættere på familien og rykke hjem til Norge. Jeg har haft det rigtig godt her, det er en dejlig klub at spille i og der er søde mennesker i og omkring klubben. Det har været rigtig svært at tage beslutningen, men jeg tror også, det er det rigtige for mig nu. Kan vi slutte af med en guldmedalje, vil det være en perfekt afslutning.”

Der er heller ingen tvivl om, at spiller med nr. 5 kommer til at efterlade et aftryk af de helt store, når hun til sommer forlader klubben, fortæller Daniel Grønhøj. Han ser tilbage på fire år med Vilde Johansen som en spiller, der har trådt i karakter, når det har været nødvendigt, har udviklet sig meget på håndboldbanen og ikke mindst til en elsket person af både klubfolk og fans.
”Jeg har haft en god dialog med Vilde, hvor hun har været ærlig og sagt, at Norge og en hverdag, hvor håndbolden ikke nødvendigvis er en fuldtidsbeskæftigelse, trækker i hende. Derfor er det også den rigtige beslutning at tage videre fra Ikast Håndbold, en beslutning som jeg har stor respekt for. Fire år i den samme klub er ikke nødvendigvis en selvfølge og Vilde har gjort et stort indtryk. Vilde har sat et kæmpestort aftryk på og udenfor banen og heldigvis har vi glæde af hende et stykke tid endnu. Nu håber jeg, Vilde fortsætter karrieren i Norge. Jeg har sagt til hende, at hun er alt for god til at stoppe. Men alt har sin tid, og jeg er sikker på, at Vilde træffer den rigtige beslutning for hende.”

Vi glæder os til at se Vilde i den gule trøje resten af sæsonen.