Hvis vi selv skal sige det, så har vi verdens bedste frivillige team! Et team, som til hver hjemmekamp sørger for, at afviklingen kører på bedst mulig måde. For både på og udenfor banen vil vi gøre vores allerbedste!

Med en sæson for døren, der også byder på Champions League kampe her på hjemmebane i IBF Arena, så vil vi også rigtig gerne udvide vores flok af frivillige. Som frivillig i Ikast Håndbold er du en del af en gruppe af nye og etablerede frivillige, der brænder for at gøre en forskel og synes fællesskabet er sjovt. Vi hygger os og vi kan helt sikkert finde en opgave, som passer til dig. Det kan blandt andet være hjælp til servering af vores VIP-gæster, det kan være, du har lyst til at hjælpe med gulvreklamer, scanne billetter eller meget andet.

Som frivillig i Ikast Håndbold får du masser af håndbold indunder huden, fællesskab med andre ”håndboldtosser”, rabat på udebaneture og to sæsonkort til hjemmekampene, så du kan tage venner og familie med. Du behøver ikke være her til hver eneste hjemmekamp, men vi værdsætter den hjælp, som du har lyst til at give.

Har du lyst til at høre mere, så skriv til Ida på ip@ikasthaandbold.dk eller kig forbi IBF Arena d. 18. august, når vi spiller mod Horsens Håndbold Elite kl. 16.00. Efterfølgende byder vi på kick-off arrangement, hvor du har mulighed for at snakke med eksisterende frivillige og kontoret i Ikast Håndbold. Meld dig gerne til arrangementet på overstående mail.