Brølet ved slutfløjt fra hele IBF Arena var ikke til at tage fejl af. En håndboldgyser af de helt store sluttede med to point til Ikast Håndbold takket være en koldblodig scoring af kampens topscorer Marketa Jerabkova.

Kort tid før og med kort tid igen, fik Rapid udlignet efter en tæt kamp igennem hele opgøret, Irma Schjött i målet var dog hurtig til at give op og få den i hænderne på Marketa Jerabkova der satte det sidste punktum for et sindsoprivende opgør.

Ikke desto mindre er vi nu sikre på at gå videre fra gruppen og jagten er bestemt også sat ind på, at komme så højt i gruppe B som muligt – tre kampe er tilbage og gode kampe venter endnu.

Det var ellers ikke alt, der gik lige så godt som de døende sekunder af kampen. Ikast lavede mange fejl i kontraspillet og det gav problemer, mens dommerne tillod Rapid at spille lange angreb. Det betød, at det ikke blev en helt så tempofyldt kamp som håbet fra start.

Marketa Jerabkova har prøvet det før, matchvinder i IBF Arena. for det var også hende, der afgjorde kampen her på hjemmebane med et drøn af et mål og stort set ens jubelscener udspillede sig i her.

Nu venter der de tre sidste kampe i gruppespillet før vi kender modstanderen i de kommende playoff-kampe.