Efter en uges landsholdspause er Ikast Håndbold igen samlet, hvor en uge med to kampe i Kvindeligaen venter. Den første i aften mod oprykkerne fra Bjerringbro FH, mens ligaens tophold, Team Esbjerg, venter senere på ugen.

Og mens det er en lille uge siden vi sidst har set vores spillere i Ikast-trøjen, så gør der lidt længere med et par stykker. Til aftenens kamp har Sarah Iversen, Irma Schjött og Ingvild Bakkerud fået fri, når de to hold tørner sammen. Hverken sygdom eller skader sætter de tre spillere af holdkortet, i stedet er det et presset kampprogram, hvor alle tre netop også har spillet landskampe.

Hvis snakken bliver ved landsholdene, så er status på vores otte spillere, at alle er kommet fornuftigt hjem fra samling uden skavanker. Det betyder også, at Ikast er klar til at tage fat på den resterende del af grundspillet, hvor der venter fire runder endnu med den første i aften mod Bjerringbro.

Jagten på en segmentering af andenpladsen er sat ind, også i aften, selvom der bliver sparet på et par spillere i holdopstillingen.

Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 19.00 i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.