Endelig kan vi åbne dørene til håndbold i IBF Arena igen og hvad bedre end at skyde året i gang med Champions League-opgøret mod FTC-Rail Cargo Hungaria, som også er valgt til ugens `Match of the Week´ i morgen.

Første opgør mod selvsamme fik vi i efteråret på udebane i Ungarn. En ren håndboldgyser, hvor FTC beholdte de to point med en sejr på 37-36. Derfor venter der også et returopgør, hvor Ikast Håndbold sætter alt ind for at sikre de to point. For med de to point, kan vi være rigtig tæt på at sikre videre avancement i gruppen, lyder det fra Kasper Christensen.
”Det er en meget vigtig kamp i vores gruppe mod et hold, som er kommet godt tilbage og også vandt et opgør mod Györ i den ungarske liga før VM-pausen. Hvis vi kan vinde den kamp, så kan det blive svært for dem at nå os i gruppen, hvis de vinder, så er gruppen mere åben.”

Også Emma Friis mener, der venter en rigtig spændende kamp i IBF Arena, hvor stemningen i løbet af sæsonen har været rigtig god og specielt, når der har været Champions League-opgør på vores hjemmebane.
” Jeg forventer, at det bliver en rigtig god og spændende kamp mod FTC, ligesom sidst. De har nogle virkelig gode offensive og defensive spillere, og har gjort det rigtig flot i den ungarske liga.
Derudover glæder vi os også til at spille på hjemmebane igen i IBF Arena og kæmpe om videre avancement i Champions League.”

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 14.00 – billetter finder du lige her.