Lørdag d. 24. februar blev der holdt Børnedag i hal B sponsoreret af Vestjysk Bank.

Børnedagen startede kl. 12.00 inde i hal B. Børnedagen bød på en række sjove forskellige aktiviteter hvor er der var sat hoppeborg og popcornmaskine op. Vi havde besøg af vores egen maskot Unni og Vestjysk Banks maskot William. De var med til at skabe en god oplevelse for børnene ved at deltage i forskellige lege med børnene. Udover at lege med børnene var de med til stopdans og forskellige boldlege hvor man kunne vinde præmier.

Der var skattejagt hvor der var mulighed for at vinde en matchworn spillertrøje. Her skulle man finde fem forskellige poser og ved hver post var der et bogstav man skulle finde sig frem til. Hvis man fandt alle fem poser og de rigtige bogstaver, var man med i lodtrækningen, om at vinde en matchworn spillertrøje.

Kl. 14 efter børnedagen var slut, var der håndboldkamp i IBF Arena, hvor modstanderen var Silkeborg-Voel KFUM. Kampen blev til en sikker sejr der blev vundet med 36-24. Det var en perfektafslutning på en god dag og spillerne blev sendt godt afsted på landsholdpause.

Praktikanterne Lasse og Oliver takker for en god børnedag.