Lige ud af landevejen blev det for Ikast Håndbold, der i går hev endnu en sejr hjem og derfor går ubesejret igennem gruppespillet. Det betyder, at der snart venter en kvartfinale, hvor det enten bliver ungarsk eller tysk modstand.

Flere spillere var i opgøret, der på papiret ikke betød noget, sendt mod bænken. Ingvild Bakkerud og Jessica Ryde var ikke på holdkortet, mens der var lovet meget lidt spilletid til Emma Friis også. Det gav mulighed for andre konstellationer på banen, hvor det til tider flød rigtig fint, men dog også en smule hakkende til tider, fortalte Kasper Christensen efter opgøret.
”Vi spiller i mange forskellige konstellationer, som vi ikke har brugt så meget krudt på, så derfor vil det hakke til tider, men jeg synes, vi præsterer godt og jeg er glad for at se en god defensiv indsats langt hen ad vejen.”

Lidt hakkende blev det en gang imellem, mens Fana greb mulighederne og satte sig på en god føring efter et kvarter. Defensiven blev dog strammet til, det gav Andrea Austmo bedre arbejdsbetingelser og langsomt sneg Ikast sig med i opgøret igen. Det var dog også noget, som Kasper Christensen havde for øje.
”Det eneste kritikpunkt vi kan have i 1. halvleg er, at vi brænder for mange chancer. I stedet for at føre med to ved pausen skulle vi måske have ført med fem mål, men vi møder også et fint norsk hold, som har nogle ganske fornuftige spillere, så vi kan ikke bare danse os igennem.”

Om end Ikast ikke dansede sig igennem, så blev det en ganske fornuftig sejr i sidste ende på 29-23 i IBF Arena. Her endte Julie Scaglione som topscorer med seks mål.