Nu er U19-trænerteamet for kommende sæson også på plads og her bliver det Danni Bach Müller og Martin `Mester´ Mikkelsen, der skal danne nyt makkerpar på Ikast Håndbolds U19-hold.

Til den kommende sæson og to år frem bliver Danni Bach Müller cheftræner for Ikast Håndbolds U19-hold. Danni er ægte amagerkaner og har været vidt omkring som træner, hvor han blandt andet har tilbragt ni år hos GOG, inden han tog tilbage til Sjælland.
Danni har i de seneste sæsoner været en del af Roskilde Håndbolds årgang 2004, som i denne sæson har været suveræne i U19 liga ØST og allerede er kvalificeret til dette års DM, som skal afvikles i Gudme. Et sted, som Danni har gode minder fra, da han i sin tid i Køge Håndbold med årgang 2004 var med til at vinde DM. Ved siden af jobbet som cheftræner for U19 i Roskilde, har Danni været assistent for Roskilde 1. divisionsdamer, som godt til i kvalifikationsspillet til Kvindeligaen. Danni selv glæder sig til at skifte det sjællandske ud med noget lidt andet end Amager.
”Jeg er spændt og glæder mig til at komme i gang med Ikast 2.0 hos ungdommen. Det er et miljø, jeg rigtig gerne vil være en del af og ser frem til at være med til at rykke pigesiden i Ikast derop, hvor den høre til. Jeg glæder mig til at komme ind i et miljø, hvor alle snakker håndbold, alle vil håndbold og det er så stor en del af hverdagen, hvor det på Amager er lidt anderledes.”

Danni vil blive assisteret af Martin `Mester´ Mikkelsen, der ligeledes har underskrevet en 2-årig aftale. `Mester´ er et kendt ansigt i miljøet og har de seneste to sæsoner været tilknyttet U17-holdet i Ikast Håndbold. Før dette har `Mester´ ydet en stor arbejdsindsats i miljøet på diverse hold gennem mange år, hvor det dog også er blevet til et par afstikkere til Lemvig-Thyborøn Håndbold som assistenttræner i Herreligaen og hos Tarm-Foersums kvinder i 1. division. Netop denne kontinuitet og tryghed omkring spillerne har været vigtig i processen på at finde det rette makkerpar, som kan supplere hinanden godt. Martin `Mester´ Mikkelsen er diplomtræner igennem Dansk Håndbold og vil være en stor kapacitet til Danni, da `Mester´ har et stort og indgående kendskab til miljøet. Selv glæder han sig til samarbejdet og ikke mindst at fortsætte i miljøet og være med til at skabe kontinuitet på årgangen.
”Jeg ser frem til at fortsætte med at træne spillerne, når de rykker en årgang op. Det er dejligt at være en del af et hold, hvor man kan mærke at spillerne vil det og være med til at udvikle dem endnu mere. Derudover elsker jeg at være i hallen og ser frem til et spændende samarbejde med Danni, hvor vi skal jagte toppen af dansk ungdom med god synergi og glæde ved at spille håndbold.”

Talentchef Mark Iversen har sammen med styregruppen været meget bevidst om den profil, som man ønskede til den nye årgang på U19. Der er brug for kontinuitet og et par dedikerede og engagerede trænere som har et stort og indgående kendskab til årgangen. For at holde fast i kontinuiteten har klubben indgået toårige aftaler med begge trænere.
”Vi har, ligesom hos U17-årgangen, en ambition om at U19-spillerne igen skal være en fast bestanddel af toppen i dansk ungdomshåndbold og det tør vi godt sige højt. Det har ikke været tilfældet i de seneste sæsoner og det forsøger vi nu at ændre på. Derfor er vi utrolig glade over at kunne tiltrække to så kompetente trænere, og ser frem til at se dem komme i gang med at arbejde med spillere,” fortæller Mark Iversen.