Billetten til kvartfinalen i EHF European League er booket, men arbejdet skal gøres færdigt og derfor skal der også hentes en sejr i morgen. Her er det gruppespillets første udebanemodstander, norske Fana, der også venter i den sidste kamp i gruppespillet, når de i morgen gæster IBF Arena kl. 18.00.

Med et så godt som veloverstået gruppespil, så kan vi dykke lidt ned i statistikken forud for morgendagens opgør:
– Første kamp mellem morgendagens modstandere vandt Ikast med 35-24. Nordmændene fulgte dog godt med i 1. halvleg og stillingen var helt lige ved pausen med 15-15.
– Ikast har det anden bedste angreb og det anden bedste forsvar i gruppespillet, hvor de har scoret 160 mål og lukket 124 ind.
– Ingvild Bakkerud topper listen på flest blokeringer på skud, mens Jessica Ryde er den mest effektive målmand med en gennemsnittelig redningsprocent på 38,3.

Ikast Håndbold har vundet de første fem gruppeopgør og kvartfinalen ligger forude, men sejlet er 100 procent sat ind på en sejr i morgendagens opgør, lyder det fra Kasper Christensen, der også lover mere spilletid til flere spillere.
”Vi vil gerne vinde og forsætte det fine spor vi er i i øjeblikket. Derudover skal vi også bruge kampen til at få mange minutter i den, der ikke har spillet så meget på det sidste. Vi skal gerne have mange minutter i Alberte Ebler, mens Julie Scaglione får minutter i forsvaret. Først og fremmest vil vi rigtig gerne vinde og se, om vi ikke kan gå ubesejret igennem gruppespillet.

Den samme melding kommer fra Trine Mortensen, der spillede en rigtig god kamp mod netop Fana og blev topscorer for Ikast Håndbold.
”Vi vil rigtig gerne gå igennem turneringen uden et nederlag, så vi er klar til at give os fuldt ud på banen i morgen for de to point.”

Kampen fløjtes i gang kl. 18.00 i IBF Arena. Du kan finde din billet lige her