Det var en startsyver, som vi kender godt, der fik lov til at starte dagens opgør mod ungarske Motherson: Friis, Lindquist, Bakkerud, Iversen, Skogrand, Brandt og Jessica. og godt startede de også ud. Et fint forsvar, der dækkede godt op, gjorde det svært for motherson-skytterne og et godt tryk i angrebet byggede hurtigt på en fornuftig føring.

En timeout fra Motherson efter 8 minutter ved stillingen 2-7 fik dog rusket op i hjemmeholdet og de bed godt fra sig efterfølgende. Bakkerud blev sendt til bænken i to minutter og det udnyttede de, ligesom de gik hårdere til Ikast-spillerne i angrebet, der som konsekvens kæmpede lidt mere med at finde løsningerne og de gode muligheder. Julie Scaglione blev sendt på banen og lavede et fint indhop med to scoringer på kort tid, men Ikast kæmpede dog stadig med at lukke helt af i forsvaret. Dog kunne de gå til pause med en føring på 15-13 efter de første 30 minutter

Kasper Christensen må have sagt det helt rigtige til sine spillere i pausen, for minimeringen af fejl efterfølgende var markant. Ikast havde meget bedre styr på angrebet og forsvaret og langsomt udbyggende føringen sig. En god koncentreret indsats blev leveret på banen, hvor der også var plads til de spillere, som vi ikke ser helt så meget på banen. Blandt andet fik Alberte Ebler også sat en scoring i mål, mens også Julie Scaglione var giftig.

Med en sejr på 34-26 kunne Ikast Håndbold for tredje gang ud af tre mulige i europa-cuppen synge sejrssang efter opgøret og dermed topper vi gruppen!