For den kommende sæson i Ikast Håndbold ungdom indtræder Mads Elkjær Petersen som træner for U19-holdet, mens talentchef og nuværende U19-træner Mathias Rasmussen bliver cheftræner for U17-spillerne.

Mads Elkjær Petersen, der i de seneste sæsoner har været U17 og U19 træner i AGF, ser frem til at blive en del af klubben her på heden.
”Jeg glæder mig til at komme ned og være en del af et professionelt setup med masse gode spillere. Det bliver fedt at udfordre mig selv med denne rolle og opleve kulturen i Ikast efter så mange år i Aarhus. Derudover håber jeg at kunne bidrage positivt til talentudviklingsmiljøet, så flere unge spillere, kan komme op og forhåbentlig kan få mulighed for at være omkring ligadamerne.”

Talentchef og kommende U17-træner Mathias Rasmussen ser frem til den kommende sæson med positive øjne. Stor fremgang i tilslutningen til college er blandt andet en af bevæggrundene til, at han selv bliver U17-træner, som han fortæller.
”Vi har oplevet en ekstrem stor tilslutning til vores College, hvilket hæver det samlede antal af U17 spillere i miljøet. Som talentchef er det vigtigt, at jeg har overblikket over hele miljøet, og det har vi vurderet bliver nemmere, hvis jeg har min daglige gang i U17. Når vi så samtidig får muligheden for at bringe Mads ind, som har stor erfaring i U19 årgangen, så står vi rigtig stærkt til kommende sæson på begge årgange.”

Den nye sæson bliver officielt sat i gang søndag d. 7. maj, hvor vi afholder infomøde. Der vil på mødet også være mulighed for at hilse på de resterende trænere. Tilmeldingen til mødet vil åbne i næste uge.

For yderligere kommentarer kan Talenchef Mathias Rasmussen kontaktes på 28 91 02 81 el. mr@ikasthaandbold.dk