I går var en af de dage, som vi nok kommer til at huske, når vi kigger tilbage på denne sæson. For det var ikke bare et topopgør, der ventede, det var også den direkte duel om 2. pladsen i Kvindeligaen, da Odense Håndbold gæstede IBF Arena.

Det blev et opgør, som havde alt det, et rigtigt topopgør skal have, mange mål, spænding på banen og ikke mindst fantastisk stemning til den målfest, som vi fik. 43-35 stod der på haluret og et forspring i topstriden er hermed taget.

Var man bare det mindste i tvivl om sejrens betydning, så skulle man ganske simpelt kigge ind på banen, da kampen blev fløjtet af. Jubelråbene var i den grad til at forstå og det var også en stolt cheftræner, der efter opgøret satte ord på sit holds præstation.
”Der er selvfølgelig nogle sindsyge toppræstationer undervejs, men jeg synes også, det er en kollektiv toppræstation. Vi havde en plan mod Odense forsvarsspil, som jeg troede på kunne give os nogle gode chancer for deres dygtige målmænd. Her var spillerne virkelig stringente og faste på, hvad vi ønskede og spille, og det blev vi ved med”

Og der var mange spillere, som i går leverede en toppræstation. Ingvild Bakkerud skulle bruge 12 skud på 11 mål og gik fra banen som kampens spiller, men Kasper Christensen er også hurtig til at hive flere spillere frem, når det handler om gårsdagens gode præstationer.
”Bakkerud spiller en fuldstændig fantastisk kamp. Jeg synes også, at Emma Lindqvist, selvom hun er lidt uheldig med nogle af hendes afslutninger, kommer ind og gør det godt. Simone Petersen er med i en stor del af kampen, hvor hun faciliterer vores andre spiller rigtig godt. Hun Sørger for, at vores spil bliver sat rigtig godt op.”

To sejre mod Odense i grundspillet gør, at vi er et lille skridt i front og giver et godt afsæt til ikke bare weekendens kommende kamp mod Metz, men i den grad også for resten af sæsonen lyder det fra Kasper Christensen.
”Det er en vigtig sejr for 2. pladsen, men der er lang vej endnu. Vi har en lille fordel, men jeg tror, det er en sejr, der har større betydning, hvis vi kigger på resten af sæsonen. Det giver os en masse selvtillid og det er endnu en bekræftelse på, at vi kan spille med mod de allerbedste. Det er klart, når vi har vundet i Mets, vundet sikkert i Ljubljana, slået Vipers og nu har hentet to sejre mod Odense, så synes jeg, vi har mange referencepunkter i sæsonen på, at når vi virkelig rammer vores høje stabile topniveau, så er vi også en håndfuld for modstanderne og det er en rar bevidsthed at have.”

Næste kamp for Ikast Håndbold venter allerede nu på søndag, hvor Metz Handball gæster IBF Arena – en kamp, som du stadig kan få billetter til lige her.
Vi håber, at I igen har lyst til at lave en håndboldfest sammen med os!