Mens vi nærmer os slutspillets begyndelse, er det samtidig også blevet tid til de sidste brikker til næste sæsons holdkort, hvor Sofia Stenholt og Mathilde Kondrup Nielsen sætter punktum for truppen, begge med en 1-årig aftale.

Direktør Daniel er glad for at endelig at kunne sætte de sidste navne på holdkortet, som også grundet korsbåndsskader blev længere end først planlagt. Her har flere faktorer også har spillet ind, fortæller han.
”Det er klar de tre korsbåndskader har gjort, at jeg føler, vi har måtte handle. Det gør stadig utrolig ond på mig, at de tre har fået den skade. Der har været en del faktorer med i ligningen, først og fremmest er det økonomien, vi er en klub, der går efter ikke at bruge mere end vi omsætter. Dernæst forventes alle spilleklar i januar, så det er også en kunst at have den rigtige trupsammensætning i hele sæsonen, ligesom spillerne også skal kunne bidrage.”

Mathilde Kondrup er et kendt navn i den danske liga. Mens hun lige nu spiller for Ajax Håndbold, så har hun også tidligere spillet for Nykøbing-Falster Håndbold, Odense håndbold, Skive fH og Aalborg DH. Det betyder også, at hun kan bidrage med masser af erfaring, lyder det fra direktør Daniel Grønhøj.
”Mathilde har meget rutine fra mange år i ligaen. Hun kan bidrage på flere positioner i defensiven, hvilket gør, at hun kan løse nogle opgaver som bidrager til vores koncept og måde at spille på. Hun har også delt venstrefløj med Lærke Nolsøe i NFH, så de kender hinanden.”

Selv ser Mathilde Kondrup Nielsen også frem til at skifte til Ikast Håndbold, om end hun godt ved, det er på en trist baggrund.
”Først og fremmest er jeg ked af det på Olivias vegne, men da muligheden opstod for at blive en del af et utrolig dygtigt hold med en unik vinderkultur, havde jeg ikke brug for meget betænkningstid. Jeg er stadig sulten efter at vinde og udvikle mig som håndboldspiller og det får jeg uden tvivl alletiders mulighed for i en topklub som Ikast.”

Sofia Stenholt skriver sig også på holdkortet i Ikast til kommende sæson og skifter fra Skanderborg Håndbold. Hun er et talent, man i en periode har holdt godt øje med, lyder det fra Daniel Grønhøj, der ser frem til at se hende i Ikast-trøjen.
”Sofia er en, vi har haft på vores liste i et stykke tid som et spændende talent. Hun er rigtig dygtig på hendes duelspil og vi tror på, at hun har nogle spidskompetencer, hun kan bidrage med. Samtidig har hun mange kampe i ligaen, så vi er trygge ved at have hende med i vores trup. Nu skal vi sammen med Sofia via vores setup i Ikast have lagt lidt på det fysiske i den kommende periode og så glæder jeg mig til at følge hendes videre udvikling her hos os.”

Ligesom sin kommende kollega, ser Sofia Stenholt også frem til at skifte til Ikast Håndbold, hvor hun glæder sig til at videreudvikle sig som håndboldspiller.
”Jeg glæder mig meget til at starte i Ikast Håndbold og den oplevelse, der medfølger. Jeg ser frem til at udvikle mig meget og få lov til at træne og spille med nogle af verdens bedste håndboldspillere, det er en kæmpe mulighed for mig. Generelt vil jeg gerne udvikle mig og så vil jeg gerne lære og suge så meget til mig som overhovedet muligt.”