Med to sejre ud af to mulige, begge på hjemmebane, så kan Ikast Håndbold gå på weekend efter en godkendt uge i IBF Arena. Det var SønderjyskE Kvinder, der måtte lide et nederlag for at sende Ikast Håndbold op på den anden sejr i denne uge, og en storsejr blev det med cifrene 27-15.

Efter en lidt sløv start fra begge parter faldt Ikast Håndbold-brikkerne meget hurtigt på plads. Forsvaret stod stærkt og stabilt, hvilket gav gode arbejdsbetingelser for Andrea Austmo, der stod en forrygende halvleg. Også Trine Mortensen havde gang i det gode spil på banen og smed seks mål ind på seks forsøg i første halvleg.

SønderjyskE Kvinder kommer bedst fra start i 2. halvleg. Selvom Ikast stadig er foran med en fornuftig føring, så er det SønderjyskE, der præsterer bedst på banen, men dog kun for en periode. Med godt 45 minutter spillet af kampen, slår Ikast sidste søm i kisten og efterlader ingen tvivl om, at hjemmebanen på heden er gul. Kampen ender 27-15 efter en god kamp af Andrea Austmo i mål og mange skytter der bød sig til.

Det var også en tilfreds assistenttræner vi fangende efter kampen. Christian Køhler fremhævede også Andrea Austmo, der velfortjent blev Kampens spiller efter opgøret. Derudover var han også godt tilfreds med de forskellige konstellationer på banen i går.
”Langt hen ad vejen, er der længere perioder, hvor vi spiller det, vi gerne vil. En smule uskarpt, men det er virkelig også med de meget kritiske briller, fordi vi også vinder stort. Samtidig med det, så fik vi også testet nogle flere relationer af i lidt længere tid ad gangen, hvilket er ekstremet tilfredsstillende for os.”

Efter en velfortjent weekend venter Aarhus United på udebane tirsdag d. 13. september kl. 18.30 i Ceres park, hal 1.