Det startede lige så hårdt og godt som det altid gør, når man spiller i østeuropa og ikke mere end et par minutter skulle der gå, før den første udvisning faldt. Og det blev bestemt ikke den sidste. Kort efter fulgte den første udvisning til Ikast Håndbold og tre mere fulgte i løbet af halvlegen på mere eller mindre tyndt grundlag. Det ændrede dog ikke på, at Ikast igennem de første 30 minutter holdt fast i føringen, hvor blandt andet Marketa Jerabkova og Ingvild Bakkerud med fem mål hver i første halvleg, byggede godt på en fin føring og dermed Ikast i fron 18-15 ved pausen.

Det gode spil fra Ikast forsætter i 2. halvleg og efter kun fire minutter kalder Krim til timeout. Gode scoringer fra Ikast Håndbold har bygget på en føring til 22-16. Et godt og kompakt Ikast-forsvar, gør det ikke nemt for Krim-spillerne at finde vej igennem. Timeoutten giver dem dog ro på spillet igen, og de kæmper sig stødt og roligt tilbage i kampen til 20-23, som får Kasper Christensen til at kalde til timeout efter 42 minutter for at få styr på spillet igen, der ikke har været helt så skarpt som i 1. halvleg. Også denne timeout gav afkast, hvor Ikast får mere styr og ro på spillet og igen bygger på føringen. Efter 52 minutters spil er Ikast igen fint i front med stillingen 26-31.
Det er en føring, som Krim aldrig får hentet og derfor kan Ikast gå fra banen med to point og dermed er tredjepladsen i gruppe B segmenteret.
Marketa Jerabkova ender som topscorer med 11 mål for Ikast Håndbold.

Nu gælder det i næste uge to hjemmekampe og igen to kampe, hvor to vigtige point er på spil i jagten på 2. pladserne i både Kvindeligaen og gruppe B i Champions League, når først Odense og senere Metz Handball gæster IBF Arena – find din billet til begge opgør her.