To kampe inde i den europæiske turnering, ser det rigtig godt ud for Ikast Håndbold. Med plus 10 mål og fine præstationer på banen er de to første opgør vundet. Nu venter ungarske Motherson på udebane i næste weekend, før alle tre hold har krydset Ikast Håndbold første gang.

Efter de første 30 minutter så det dog ikke ud til at blive den storsejr som tavlen viste til sidst. Fana havde fuldt godt med, mens sjuskede fejl fra Ikast-spillerne kostede for meget på måltavlen. Et offensivt forsvar i 5-1 gav for god plads til hjemmeholdet, der kæmpede for at hænge på, godt bakket op af en fremragende stemning fra Fana Arena.

Tingene blev dog sat på plads i 2. halvleg, hvor fejlene blev minimeret og målene strøg ind bag Fanas målmand. Blandt andet Trine Mortensen fik godt gang i skudarmen og endte efter opgøret som topscorer med syv mål. Også Julie Gantzel fik sat sit aftryk på kampen, hvor Sarah Iversen var ude med en mindre skade og Vilde Johansen kort inden kampstart blev syg. Gantzel var dog hurtig til at gribe chancen og præsterede flot i begge ender af banen.

De mange gode præstationer i 2. halvleg gjorde, at Ikast Håndbold kunne gå fra banen med en storsejr på 35-24 og dermed fører gruppen som de eneste med to sejre efter to opgør. Næste weekend går turen til Ungarn, hvor ungarske Motherson venter. Inden da byder ugen dog også på et opgør i Kvindeligaen på udebane mod Silkeborg-Voel. Det er på onsdag kl. 18.30 i Jysk Arena