To nye praktikanter er kommet til på det administrative hold i Ikast Håndbold. Lasse og Oliver studerer begge markedsføring på Erhvervsakademiet i Herning og befinder sig nu i slutningen af deres uddannelse som markedsføringsøkonomer.

Deres praktikophold hos Ikast Håndbold giver dem en enestående chance for at omsætte deres færdigheder og viden til praksis og samtidig udvikle sig indenfor et område, de har interesse for.

Oliver, en af de to dedikerede markedsføringsstuderende, der nu er praktikant hos Ikast Håndbold, bringer en unik kombination af entusiasme og faglig viden til bordet. Med en brændende interesse for sportsverdenen.

”Jeg glæder mig til at komme i praktik hos Ikast Håndbold. Jeg ser frem til en spændende og lærig praktikperiode. Det er min store drøm at arbejde inden for sportsverdenen. Derfor ser jeg meget frem til at arbejde for en stor sportsklub som Ikast Håndbold, hvor man kan prøve kræfter med verdens bedste turnering, Champions League. ”

Lasse, den anden halvdel af den dynamiske praktikantduo hos Ikast Håndbold, bringer en kombination af analytiske færdigheder og passion for markedsføring til organisationen. Som studerende inden for markedsføring har Lasse udviklet en solid forståelse for strategisk planlægning og markedsføring.

”Jeg glæder mig til at komme i praktik her i Ikast Håndbold. Det bliver fedt at være en del af en stor sportsklub, der spiller Champions League. Det er nyt for mig at arbejde i en sportsklub og det ser jeg meget frem til. Håber jeg kan lære en masse nye ting både fagligt og personligt.”

Lasse og Oliver har begyndt deres rejse som praktikanter hos Ikast Håndbold, både klubben og de to studerende ser frem til en givende og lærerig tid, der vil forme deres fremtidige karrierer inden for markedsføring.
Praktikanterne forventes at arbejde både selvkørende og som et team under forløbet, hvor de får muligheden for at benytte deres teoretiske viden i praksis, og ydermere udvide deres kompetencer og erfaring.

Byd dem hjerteligt velkommen, hvis du støder ind i dem.