Efter en helt forrygende start på Champions League på hjemmebane er vi igen klar til at byde indenfor til et opgør i Kvindeligaen. Denne gang er det Aarhus United, der gæster den jyske hede til et opgør om to point.

Selv kom Aarhus United lidt turbulent ind i sæsonen, men har dog også sikret sig point i sidste runde mod Viborg HK efter et tæt opgør, der endte 23-22. Selvom Ikast selv kommer fra en flot sejr over Vipers Kristiansand, så er det nu, det gælder om at holde fokus, fortæller Kasper Christensen.
”Vi skal allerede nu vise, at vi kan bevare fokus. Det er ikke nogen udfordring at være klar, når vi spiller hjemme mod Vipers, men det er også det beskidte arbejde en onsdag aften mod Aarhus. Der er Aarhus så tilpas et godt hold, at hvis vi ikke koncentrerer og hvis vi ikke får kampen op i vores tempo, så har de en fin defensiv og nogle gode målvogtere, der gør, at det kan blive en tung kamp.”

Og netop når snakken falder på målvogtere, så kommer vi heller ikke udenom Irma Schjött. Irma var forud for denne sæson den sidste, der røg på holdkortet, men ikke desto mindre har hun virkelig vist, at her hører hun bestemt til. De to gange, hun har optrådt på sin nye hjemmebane er hun begge gange gået fra banen som kampens spiller og der er også roser at finde hos cheftræneren til den svenske målvogter.
”Vi vidste godt, at vi hentede en dygtig målmand, men hun har lagt lag på hurtigt i vores miljø. Meget af det kan tilskrives hendes arbejde med Søren Rasmussen og Andrea. De arbejder utrolig godt og er utrolig koncentreret og et godt eksempel på, at man kan flytte sig i vores miljø. Irma har startet sæsonen flot med stabile præstationer og så er hun en utrolig god igangsætter, det betyder meget for vores kontrafase.”

I morgen får Irma Schjött endnu engang mulighed for at gå fra banen som kampens spiller, når vi møder Aarhus United på hjemmebane. Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 og der er stadig billetter at hente lige her.

Husk også, at du kan finde en annonce i Ikast Avisen, hvor vi sammen med morgendagens kampsponsor, Herning Folkeblad, giver gratis adgang op til fire personer og hvor du samtidig har mulighed for at vinde et sæsonkort til alle vores hjemmekampe!

OBS. vær opmærksom på vejarbejde ved Stadion Alle, så lad gerne bilen stå hjemme hvis muligt eller kom i god tid.