Kasper Christensen havde selv spået et tempofyldt opgør i JYSK Arena i kampen mod Silkeborg-Voel. Helt sådan blev det ikke på banen, men pointene blev sikret og røg med hjem fra Silkeborg.

For som havde Silkeborg-Voel læst Kasper Christensens tanker, så hev de alt tempo ud af kampen og spillede i stedet lange og langsomme angreb. Det generede ikke Ikast Håndbold i første omgang, indtil de pludseligt gik i stå, forsvaret blev hullet og chancerne store for dagens hjemmehold. Stillingen rykkede sig fra 7-10 til 11-12 og Silkeborg fik hevet sig selv retur i kampen.

I et forsøg på at udligne gik Silkeborg i 2. halvleg i syv-mod-seks. Det blev dog straffet konsekvent af Ikast håndbold, der fem gange kastede bolden i tomt mål. I den anden ende var Irma Schjött også blevet godt varm i målet og blev noteret for en redningsprocent på 42.

Det var en cheftræner, der efter opgøret var overrasket over det langsomme tempo, men glad for, at holdet fik justeret godt ind i de perioder, hvor Silkeborg pressede lidt på.
”Vi havde forventet, det skulle gå rigtig stærkt, det gjorde det ikke. Midt i kampen har vi svært ved at få kampen op i et højt tempo, men får løsnet godt op. Vi tager ikke noget for givet i de her kampe. Vi ved godt, at vi både skal være gode lørdag og onsdag, i dag skal vi baree være lidt bedre til lukke kampen af.”

Næste opgør venter for Ikast Håndbold i weekenden, hvor turen går til Budapest til et møde med FTC.