Svensk og Ikast Håndbold har længe hængt uomtvisteligt sammen. Det bånd forstærkes nu med endnu en svensk forlængelse. Emma Lindqvist har forlænget sin kontrakt med klubben på heden til 2026.

Den 26-årige svensker, der også står overfor VM-slutrunden med landsholdet, ser frem til endnu to år i Ikast Håndbold, hvor udvikling, miljøet og ikke mindst Champions League-deltagelse har spillet en rolle i forlængelse.
”Vi har et godt træningsmiljø og jeg trives rigtig godt i klubben med både spillere og trænere og jeg kan se, at jeg kan udvikle mig mere her i klubben. Mine ambitioner stemmer også ens med resten af holdet, vi vil være med i kampen om medaljer og spille i finaler. Nu vil vi gerne bytte de mange 3. pladser til noget mere.”

Direktør Daniel Grønhøj er også godt tilfreds med forlængelsen af den svenske landsholdsspiller, som har spillet en stor rolle på holdet de seneste sæsoner. Emma Lindqvist er en stabil spiller med et opadgående niveau, som laver arbejdet på banen og som er ukuelig, når det kommer til træningsindsatsen.
”Det er dejligt, det er lykkes at blive enig med Lindqvist igen. Alle hold og klubber burde have en spiller som hende på deres hold. En spiller, der altid sætter holdet før sig selv, samtidig har hun et utrolig stabilt niveau og hun løser så mange ting å banen for Ikast Håndbold. Jeg er rigtig glad for, at Emma også er i Ikast de kommende sæsoner.”

Netop Champions League med oplevelserne og læringen har været med til at udvikle Emma Lindqvist og der er meget mere at hente her, mener hun selv.
”Champions League er noget helt andet end European League, man skal være i fokus til hver en kamp og det har bestemt også haft betydning, at vi måske også kommer til at spille Champions League næste år. Det er det, vi kæmper hårdt for i denne sæson.”