Til den kommende sæson kan vi skrive endnu en svensk landsholdsprofil på holdkortet, hvor Olivia Mellegård og Ikast Håndbold har indgået en toårig aftale fra sommer 2024. Den svenske profil kommer i første omgang til at fortsætte sin genoptræning hos os, hvor hun i øjeblikket er ramt af en korsbåndsskade.

Når Olivia Mellegård kommer tilbage på håndboldbanen, vil hun danne makkerpar med Lærke Nolsøe på venstrefløjen. I Ikast Håndbold er opbakningen til venstrefløjen stor og alle i klubben er klar til at hjælpe hende tilbage på banen på bedst mulig vis, lyder det fra direktør Daniel Grønhøj.
”jeg er virkelig glad for, at Olivia kommer til Ikast og havde glædet mig til at se Lærke og Olivia sammen på venstre fløj. Desværre bliver det ikke fra starten af sæson, da Olivia rev sit korsbånd over, knap en uge efter vi havde indgået aftalen. Nu vil vi støtte og hjælpe Olivia alt det, vi kan og hvis tidsplanen holder, så er hun klar efter EM i 2024. Når Olivia kommer tilbage på banen får vi en af de bedste tovejsspillere på venstre fløj, hvilket vi glæder os helt vildt til.”

Også den 27-årige svensker ser frem til at komme til Danmark, når hun efter sommerferien bytter IK Sävehof ud med Ikast Håndbold. Hun ved, der venter hårdt arbejde, inden hun rammer håndboldbanen igen, men tror på, at Ikast Håndbold er de rigtige rammer for hendes fremtidige håndboldkarriere.
”Jeg glæder mig meget til at komme til Ikast og jeg ser frem til at møde holdet og folkene i og omkring klubben. Jeg er ked af, at jeg ikke kan spille, når næste sæson starter, men vil sørge for at lave den bedst mulige genoptræning for at komme tilbage på banen med holdet.”