Mens gætterierne hovedsageligt lød på et tæt opgør, så var virkeligheden dog en anden på banen efter en flot kamp fra Ikast-mandskabet. Her blev det nemlig til en storsejr over franske Nantes i IBF Arena på 30-20 i gårsdagens opgør.

Det var blandet andet en god defensiv, der lagde grundlaget for den flotte sejr og også det første cheftræner Kasper Christensen roste efter opgøret.
”Vi spillede godt defensivt og var rigtig godt forberedt på deres store profil Lena Grandveau. Når vi havde kontrol over hende, havde vi også kontrol over holdet. Derudover står Jessica en rigtig god kamp i dag.”

For Jessica Ryde var ond ved sin kommende klub og pillede den ene bold efter den anden. Hun var dog langt fra den eneste spiller, som klarede sig rigtig godt i gårsdagens kamp. Ingvild Bakkerud havde også fået varmet armen godt op og smed ni mål i kassen, ligesom resten af holdet præsterede på et højt niveau.

Det var dog også et Nantes-hold der kæmpede for at reducere og hver gang Ikast faldt en lille smule på procenterne, var Nantes hurtig til at udnytte og var blandt andet nede på minus tre i 2 halvleg. Det blev der dog hurtigt lavet om på igen og en komfortabel sejr blev kørt i hus på 30-20 til Ikast.

Næste kamp for Ikast-mandskabet er også europæisk. Her går turen i weekenden til Norge, hvor Fana venter søndag kl. 18.00.