Der skulle ikke gå lang tid i gårsdagens kamp, før den reelt var afgjort. Selvom der i de første 10 minutter blev scoret mange mål, så var de fleste røget i Bjerringbro FH-målet og efter 10 minutter førte Ikast 12-4.

Selvom målscoreren endte på 43-18, så var det bestemt også en kamp, hvor Kasper Christensen tager meget med fra banen. Da der var styr på spillet på banen, gav det mulighed for at øve sig på flere forskellige konstellationer.
”Vi havde meget fokus på opgaven og ville finde nogle projekter undervejs, hvis vi fik styr på kampen. vi var glade for nærmest alle elementer af spillet, men særligt i vores kontrafase. Så var det fint, at Bjerringbro spillede en del syv mod seks, fordi vi også havde god mulighed for at få pudset nogle ting af i forsvaret.”

Bjerringbro-kampen falder i en periode, hvor der også er rigtig stort fokus på de kommende kampe, som vi spiller mod Team Esbjerg. Derfor har Kasper Christensen også ros til holdet, der havde fokus på opgøret og hurtigt fik lukket ned for Bjerringbros muligheder.
Vi får kampen relativt hurtigt under kontrol og det synes jeg holdet skal have ros og respekt for, for som jeg sagde før kampen, så falder den i en periode, hvor vi har mange større kampe og derfor vil lamperne også blinke rød, hvis man ikke er helt på, uanset hvilken opgave der venter.

I dagens kamp, var der også plads til ligadebutanter til henholdsvis målmand Andrea Kemph og fløj Caroline Clausen i fraværet af Irma Schjött og Cecilie Brandt. Begge spillere kom på banen og fik spilletid, begge kvitterede også med scoring og redninger. Her går rosen videre til vores talentchef og ikke mindst de to spillere fra Kasper Christensen.
”Det er stor ros til vores miljø og Mathias Rasmussen vores talentchef, som har været inde og pege på de to. Det er også fedt som træner, at man kan være med til at give dem nogle ligaoplevelser og nogle udviklingsminutter. Jeg håber, de kan syge en masse læring ud og bringe det med videre i deres dagligdag og ind i vores miljø.”

Næste opgør for Ikast Håndbold venter på udebane tirsdag aften, hvor vi endnu engang møder Team Esbjerg.