Overtalsspillet fra København Håndbold skabte grundlag for en storsejr i IBF Arena til Ikast Håndbold. To point og en revanche for det omvendte opgør blev en realitet efter 60 minutters spil og en sejr på 35-26.

Fordi København var de første, der fik fravristet to point fra Ikast Håndbold i denne sæson, så var der også en vis revanchelyst at finde hos dagens hjemmehold og ganske hurtigt fik de sat sig på kampen. Pausestillingen hed 20-14 og værnede om en koncentreret og disciplineret holdindsats.

Syv mod seks-spillet fik en stor rolle i dette opgør, som det også gjorde i det første på Frederiksberg. Denne gang var det i stedet nøglen til succes for Ikast Håndbold, som gang på gang lykkedes med at sende bolden i tomt mål, når København gang på gang gik i syv mod seks. Ni mål røg i kassen på tomt mål og tallet kunne have været endnu højere, for et par stykker fandt ikke helt vej. Et offensivt forsvar og ikke mindst en hurtig Irma Schjött i målet var to vigtige brikker også.

Med en sikker sejr i hus var der også tid til hvil på bænken til flere store profiler som Emma Friis, Marketa Jerabkova, Line Mai Houhaard og Sarah Iversen. En som derimod ikke havde brug for et hvil var Ingvild Bakkerud, der endte som kampens topscorer med otte mål.

Næste opgør for Ikast Håndbold venter tirsdag på udebane mod Skanderborg Håndbold. En kamp, der kan ses på TV2 Sport med Kampstart kl. 20.00.