Selvom weekendens hjemmehold, Kristiansand Vipers, ikke umiddelbart havde noget at kæmpe for på papiret, så blev det en ligeså spændende kamp som alle de tidligere opgør vi har fået i gruppe B.

Det blev dog til endnu en sejr over de forsvarende mestre, til trods for en haltende halvleg, en dommerlinje der var lidt svært at regne med og spænding til det sidste. Vipers spillede ellers klart bedst specielt i 1. halvleg, hvor Anna Vyakhireva var særdeles velspillende.
Ikast kæmpede for at holde sig på og til trods for flere tvivlsomme aktioner, så holdt de en god krog i Vipers med en pausestilling på 16-14.

I 2. halvleg steppede Ikast-spillerne op og specielt Emma Lindqvist var velspillende, oftest sat godt op af Simone Petersen. 10 minutter af 2. halvleg tog det at for Ikast at reducere og tage føringen, der i løbet af halvlegen også bød på en tremålsføring. Vipers kæmpede videre og med 51 sekunder før tid var stillingen også 31-31 efter Lois Abbingh udlignede. Simone Böhme fik kort tid efter sendt en scoring i mål, der holdt til slutfløjt. Igen var det en stolt cheftræner, vi fangede efter kampen.
” Jeg er ret stolt af vores indsats, jeg synes vi spiller en god kamp. Vi skaber, bortset fra i starten af kampen, rigtig gode chancer. Vi bøvler med Lunde på mål især på fløjskudene. 7 mod seks spillet gav os ro og de chancer vi skulle bruge. Dommerne var lidt op og ned, jeg tror begge hold havde lidt svært ved at finde ud af, hvor hårdt, man kunne gå til hende, men vi bevarer roen og var cool til sidst, selvom det var spændende. ”

Med søndagens resultat ender vi på en 3. plads i gruppen, hvilket betyder, at vi møder Bietigheim i et playoff-opgør – kampene placeres i to weekender i marts.

Først og fremmest venter der dog to opgør i IBF Arena i kommende uge, hvor vi starter med Nykøbing-Falster på onsdag kl. 18.30!